آرشیو مرداد ماه 1403

با ما بهترین ها را کشف خواهیم کرد

زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ

۱۱ بازديد
به‌طور معمول نمی‌توان زمان دقیقی را برای خشک شدن سیمان و پودر سنگ ذکر کرد اما معمولا این مصالح، بعد از گذشت ۲۴ الی ۴۸ ساعت به اندازه کافی مستحکم خواهند شد. در واقع هر چقدر که از ریخته شدن آن‌ها یا ملات کاری بگذرد، بیشتر خشک می‌شوند. در حال حاضر روش‌های مختلف زیادی وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها برای سریع‌تر خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ، استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ، می‌توانید مطالب ذکر شده در ادامه را دنبال کنید.



فرآیند خشک شدن سریع سیمان و پودر سنگ

مخلوط سیمان و پودر سنگ، به طور کلی با تبخیر شدن آب داخل آن خشک می‌شوند‌. با گذشت زمان، آب داخل ملات از سطح شروع به تبخیر می‌کند. بعد از این که آب داخل سیمان به سطح بیاید و کلا تبخیر شود، سطح خشک خواهد شد.



برای سریع‌تر شدن این فرآیند، بهتر است از میزان آب کافی در مخلوط‌تان استفاده کنید. توجه داشته باشید اگر حین مخلوط کردن ملات سیمان سفید و پودر سنگ، آب زیادی را به آن اضافه کنید، بعد از عمل آوری مقدار آب بیشتری برای تبخیر باقی می‌ماند. در چنین شرایطی دیرتر خشک می‌شوند و باید خیلی منتظر بمانید.



یکی دیگر از راه‌هایی که به سریع‌تر خشک شدن مخلوط مورد نظر کمک می‌کند، استفاده از میزان بیشتری سیمان است. البته در نظر داشته باشید، با این کار احتمال ترک خوردگی سطح مورد نظر به دلیل انقباض افزایش می‌یابد. همچنین جهت جلوگیری از افزایش زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ توصیه می‌شود، از سیمان سنگین با سنگدانه‌های مصنوعی بهره بگیرید تا آب را به خود جذب نکنند. توجه داشته باشید، قیمت سیمان به طور کلی براساس ویژگی‌ها و نوسانات بازار تعیین می‌شود. به همین دلیل هم ممکن است این نون سیمان، در مقایسه با موارد دیگر، مقداری گران‌تر باشد.



سیمان سبک در مقایسه با سایر‌ گزینه‌ها، مقدار بیشتری آب را جذب می‌کنند و همین موجب دیر خشک شدن آن می‌شود. تا حد امکان هم از مواد پخت، شکستن باند و آب‌بندی استفاده نکنید. زیرا آن‌ها جلوی تبخیر آب از سطح سیمان را می‌گیرند و مدت زمان خشک شدن، چند برابر می‌شود.



روش خشک شدن سریع‌تر سیمان پس از ریختن

زمانی که سیمان و پودر سنگ کامل خشک شد، خیلی سریع فضا را محاصره یا دیوار کشی نمایید تا از جذب رطوبت اضافه جلوگیری کنید. با این که محافظت از ملات در برابر رطوبت بالا بسیار مهم بوده، چند نکته و عامل دیگر وجود دارد که می‌تواند به سریع‌تر خشک شدن سیمان بعد از ریختن، بسیار کمک کند.



خانه سیمان

حفظ دمای هوا و رطوبت محیط



رطوبت موجود در محیط، اهمیت زیادی دارد زیرا کنترل تبخیر شدن و نشدن آب از ملات را برعهده دارد. اگر رطوبت محیط بیش از اندازه باشد، ملات‌تان نمی‌تواند خشک شود. محصور کردن محیط به شما کمک می‌کند از HVAC راحت‌تر برای کنترل شرایط محیطی استفاده کنید. در حالت سرمایش، این سیستم عملکردی همچون رطوبت‌گیر یخچال دارد و اغلب سطح رطوبت 50% را حفظ می‌کند.



حالت گرمایش سیستم مورد نظر هم با افزایش دمای هوا، موجب کاهش رطوبت نسبی خواهد شد. علاوه‌بر این، سیستم‌های تهویه مطبوع هم راهی عالی جهت گردش هوا در اطراف سیمان سفید و پودر سنگ هستند که موجب خشک شدن بهتر می‌شوند‌.



ماله نکشیدن زیاد



سطح مورد نظر را بیش از اندازه آب بندی نکنید و ماله نکشید. این کار می‌تواند دچار مسدود شدن منافذ سیمان شود و تبخیر رطوبت را کم‌تر کند. بدین گونه زمان خشک شدن آن بیشتر طول می‌کشد. سعی کنید به طور اصولی از سیمان سفید و پودرسنگ استفاده نمایید و اگر تجربه کافی در این زمینه را ندارید، از افراد باتجربه کمک بگیرید.



استفاده از رطوبت گیر‌ها



می‌توانید برای از بین بردن سریع‌تر رطوبت موجود در هوا، دستگاه‌های رطوبت گیر را به کار ببرید. به طور معمول در بعضی از تاسیسات، رطوبت گیر مرکزی وجود دارد که از آن‌ها می‌توانید جهت تسریع زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ بهره بگیرید. همچنین می‌توانید به جای تجهیزات پیچیده، از پنکه و رطوبت گیر‌هایی که از قابلیت حمل و جا به جایی برخوردار هستند، استفاده کنید.



خانه سیمان

تفاوت زمان خشک شدن سیمان سفید و پودرسنگ

پودرسنگ و سیمان سفید، هر دو از قابلیت انحلال‌ پذیری در آب برخوردار هستند. البته زمانی ‌که سیمان سفید را با آب ترکیب کنید، خیلی سریع شروع به خشک شدن می‌کند. در حالی که بعد از مخلوط کردن پودرسنگ با آب، به زمان بیشتری جهت خشک شدن نیاز خواهید داشت. این قابلیت و ویژگی، در مورد سرعت پروژه‌ها اهمیت زیادی دارد.



معمولا زمانی که نیاز است پروژه ساختمان سازی با سرعت بیشتری انجام شود، می‌توانید با کمک سیمان سفید کارتان را پیش ببرید. در غیر این صورت، بهره گیری از پودر سنگ بیشتر توصیه می‌شود. برای استفاده در نمای ساختمان‌ها هم می‌توانید پودر سنگ و سیمان سفید را به صورت مساوی با هم مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید.



نحوه مخلوط کردن پودرسنگ با سیمان سفید

جهت مشاهده نتیجه‌ای عالی از ترکیب سیمان سفید و پودر سنگ، بهتر است مراحل لازم را به شکل صحیح دنبال کنید و برخی شرایط را در نظر بگیرید. در این بخش از مطلب، قرار است شما را به خوبی با نحوه مخلوط پودرسنگ با سیمان سفید آشنا کنیم.



آماده‌سازی مواد



برای تهیه کردن ملات مورد نظر در ابتدا باید یک ظرف مناسب تهیه کنید و از تمیز بودن آن، اطمینان حاصل نمایید. بعد از آن به میزان مساوی، سیمان سفید و پودر سنگ را داخل استانبولی یا ظرفی که دارید بریزید. مراقب باشید در این ترکیب هر چقدر اندازه سیمان بیشتر باشد، ملات سریع‌تر خشک خواهد شد. برعکس اگر از مقدار بیشتری پودر سنگ استفاده کنید، ملات مان بیشتری برای سخت شدن احتیاج خواهد داشت.



افزودن آب



پس از ترکیب مواد، نوبت به اضافه کردن آب می‌رسد. میزان سفتی یا غلظت آب باید به گونه‌ای مناسب باشد، زیرا در غیر این صورت ممکن است شاهد نتایج مطلوبی نباشید. اگر بیش از حد آب به ملات‌تان اضافه کردید، می‌توانید مقدار بیشتری سیمان سفید و پودر سنگ را به آن بی‌افزایید. برای رقیق‌تر کردن هم می‌توانید میزان آب را افزایش دهید.



توجه داشته باشید برای بندکشی دیوارها، این مخلوط باید خیلی سفت نباشد و بتواند قبل از خشک شدن، راحتی در جای خود حرکت کند. اما حین درزگیری موزاییک و سرامیک‌های کف زمین، بهتر است از یک مخلوط نسبتاً سفت بهره بگیرید تا به طور کامل تمام منافذ را پر کند و استحکام بالایی داشته باشد.



مخلوط کردن مصالح



برای داشتن مخلوطی یک‌دست و مناسب، بهتر است از دستگاه‌هایی که مخصوص مخلوط کردن مصالح هستند، استفاده کنید. البته این کار با استفاده از بیل هم امکان پذیر است اما باید در نظر داشته باشید که یکنواخت نبود ملات می‌تواند در پروژه‌تان اختلال ایجاد کند و موجب شود سطح، به صورت همزمان خشک نشود.



نتیجه‌گیری

سیمان سفید و پودر سنگ، جزو مهم ترین و پرکاربردترین مصالح در ساختمان سازی هستند که استفاده از آن‌ها مزایای زیادی دارد. این دو ملات، تقریبا از نظر ظاهری مشابه هستند اما ساختار و زمان خشک شدن‌شان، با هم متفاوت است. از این رو باید براساس نیاز و شرایط‌تان، گزینه مناسبی را انتخاب کنید. اگر زمان کمی برای اتمام کار ساخت و سازتان دارید، بهتر است از سیمان سفید بهره بگیرید. در غیر این صورت مخلوط هر دو مورد یا بهره گیری از پودر سنگ، می‌تواند برای‌تان مفیدتر باشد.

مدت زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ

۸ بازديد
به اعتقاد مهندسین و پیمانکاران، زمان خشک شدن سیمان دارای اهمیت زیادی است؛ چرا که این زمان است که افراد میتوانند بر اساس آن تصمیم بگیرند که چه وقتی باید بقیه اقدامات لازم را انجام دهند. خشک شدن سریع سیمان سفید و پودر سنگ به عوامل مختلفی وابسته است و برای سریع خشک کردن آن میتوان از روش های مختلفی استفاده کرد. در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با راه های سریع خشک کردن سیمان آشنا کنیم و هر یک را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهیم، پس در ادامه با ما همراه باشید.

سیمان سفید و پودر سنگ
زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ چقدر است؟
به طور دقیق نمی توان زمان مشخصی برای خشک شدن سیمان سفید و پورد سنگ ذکر کرد ولی معمولا این نوع از مصالح ساختمانی پس از گذست یک الی دو روز به اندازه کافی مستحکم میشوند. به زبان ساده تر میتوان گفت که هر چقدر از ریخته شدن سیمان و ملات کاری بگذرد، سیمان بیشتر خشک میشود. روش های مختلفی وجود دارند که با استفاده از آنها میتوانید سیمان سفید و پودر سنگ را سریع تر خشک کنید. برای آشنایی بیشتر با این روش ها ادامه مطالب را از دست ندهید.

آشنایی با فرایند خشک شدن سریع سیمان سفید و پودر سنگ
ترکیب سیمان سفید و پودر سنگ، به صورت کلی با تبخیر آب موجود در آن، خشک شده و مستحکم میشود. به مرور زمان و پس از اینکه آب موجود در داخل سیمان به سطح برسد، کلا تبخیر میشود و سطح سیمان خشک خواهد شد.
برای اینکه این فرایند سریع تر شود، باید از میزان آب کافی در ملات استفاده کنید. توجه داشته باشید که اگر در زمان مخلوط کردن سیمان سفید و پودر سنگ از آب زیادی استفاده کنید، پس از عمل آوری میزان آب زیادی در ترکیب باقی خواهند ماند. در نتیجه سیمان دیر تر خشک میشود و باید زمان زیادی را در انتظار ماند.
یکی دیگر از بهترین راه هایی که به خشک شدن سریع سیمان کمک میکند، استفاده از میزان بیشتری سیمان و پودر سنگ است. البته باید توجه داشته باشید که اگر بیش از حد از سیمان استفاده کنید ممکن است روی سطح مورد نظر به دلیل انقباض، ترک خوردگی ایجاد شود. همچنین برای جلوگیری از افزایش زمان خشک شدن سیمان بهتر است از سیمان سنگین با سنگدانه های مصنوعی اسفتاده کنید تا اب کمتری را به خود جذب کنند. البته معمولا قیمت این نوع سیمان در بازار بیشتر است و از این رو توصیه میکنیم که قبل از خرید خود قیمت سیمان امروز را مورد بررسی قرار دهید تا خریدی مطمئن تر داشته باشید.
معمولا سیمان سبک نسبت به دیگر سیمان ها آب بیشتری جذب میکند و به همین خاطر دیر تر خشک میشود. همچنین بهتر است از مواد پخت، شکستن باند و آب بندی استفاده نکنید؛ چراکه این مواد میتوانند جلوی تبخیر آب را گرفته و مدت زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ را افزایش میدهند.

سیمان سفید و پودر سنگ
روش ها موثر در خشک شدن سریع سیمان پس از ریختن
پس از اینکه سیمان و پودر سنگ سریع و کامل خشک شد، خیلی سریع فضا را محاصره و دیوار کشی کنید تا از جذب رطوبت زیاد جلوگیری کنید. با اینکه محافظت از ملات در برابر رطوبت بالا راهکار بسیار مهمی است، ولی چند نکته دیگر نیز وجود دارد که در سریع تر خشک شدن سیمان میتواند به شما کمک کند.

حفظ دما و رطوبت محیط
رطوبت موجود در محیط دارای اهمیت زیادی است چراکه میتواند تبخیر شدن یا نشدن آب موجود در ملات را کنترل کند. اگر محیط رطوبت بالایی داشته باشد، ملات نمی تواند سریع خشک شود. می توانید با محصور کردن محیط از سیستم های برودتی راحت تر برای کنترل رطوبت استفاده کنید. این سیستم ها در حالت سرمایش مانند رطوبت گیر یخچال عمل می کنند و سطح رطوبت را تا ۵۰ درصد حفظ می کنند.
همچنین سیستم های HVAC در حالت گرمایش نیز با افزایش دما باعث کاهش رطوبت نسبی می شوند. این نوع از سیستم های تهویه مطبوع راهی اصولی برای گردش هوا در اطراف سیمان سفید و پودر سنگ محسوب می شوند.

زیاد ماله نکشید!
نباید سطح مورد نظر را بیش از حد آب بندی کرده و ماله کشی کنید! انجام این کار باعث می شود منافذ سیمان مسدود شده و در نتیجه عملیات تبخیر رطوبت نیز کمتر اتفاق بیافتد. به این ترتیب زمان خشک شدن سیمان نیز افزایش پیدا میکند. باید به طور اصولی و درست از سیمان سفید و پودر سنگ استفاده کنید و اگر در این زمینه تجربه کافی ندارید می توانید از افراد با تجربه و کارشناس در این خصوص مشورت و کمک بگیرید.

از رطوبت گیر ها استفاده کنید.
برای از بین بردن سریع تر رطوبت موجود در محیط می توانید از دستگاه های رطوبت گیر استفاده کنید. معمولا در برخی از تأسیسات رطوبت گیر مرکزی وجود دارد که می توانید از آن برای خشک کردن سریع تر سیمان کمک بگیرید. همچنین به جای استفاده از تجهیزات پیچیده و گران قیمت، می توانید از تجهیزاتی مثل پنکه و رطوبت گیر های قابل حمل و ارزان قیمت استفاده کرده و فرایند خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ را سریع تر کنید.

سیمان سفید و پودر سنگ
تفاوت زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ
سیمان سفید و پودر سنگ هر دو خاصیت انحلال پذیری در آب را برخوردار هستند. البته زمانی که سیمان و آب با هم ترکیب می شوند، سیمان خیلی سریع شروع به خشک شدن می کند. این در حالی است که پس از مخلوط شدن پودر سنگ و آب، زمان بیشتری برای خشک شدن نیاز است. این ویژگی در سرعت پروژه های عمرانی و ساختمانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است!
معمولا زمانی که نیاز است تا پروژه ساختمانی با سرعت بیشتری پیش برود، می توان از سیمان سفید برای پروژه استفاده کرد. در غیر این صورت می توان از پودر سنگ استفاده کرد. همچنین برای استفاده در نمای ساختمان نیز میتوانید هم سیمان سفید و هم پودر سنگ را به اندازه مساوری با هم ترکیب کرده و استفاده کنید. همچنین باید اضافه کرد از آنجایی که زمان خشک شدن سیمان سفید نسبت به سایر مصالح ساختمانی مثل سیمان سیاه بیشتر است و سریع تر خشک می شود، قیمت آن نیز از قیمت سیمان سیاه و دیگر سیمان های موجود در بازار بیشتر است.

سخن پایانی
پودر سنگ و سیمان سفید از جمله مهم ترین و اصلی ترین مصالحی محسوب می شوند که در پروژه های ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. این دو ملات، از نظر ظاهری شباهت زیادی با هم دارند ولی ساختار و زمان خشک شدن آنها باهم تفاوت دارد. به همین دلیل باید بر اساس نیاز و شرایطی که دارید، گزینه مناسب را انتخاب کنید. اگر پروژه مورد نظر شما باید سریع تر تکمیل شود، باید از سیمان سفید استفاده کنید. ولی در غیر این صورت می توانید از ترکیب هر دو یا از پودر سنگ برای پروژه ساخت و ساز خود بهره بگیرید.

سوالات متداول
مدت زمان خشک شدن سیمان سفید و پودر سنگ چقدر است؟
عوامل مختلفی می توانند روی خشک شدن سیمان تأثیر داشته باشند که از جمله آنها می توان به نوع سیمان، شرایط آب و هوایی محیط، ضخامت لایه سیمان و همچنین میزان رطوبت اشاره کرد. ولی به صورت کلی زمان خشک شدن سیمان سفید بین یک الی دو روز است. البته بهتر است برای اطمینان خشک شدن سیمان حداقل یک هفته زمان در نظر گرفت.

کاربرد انواع میلگرد در ساختمان

۹ بازديد
میلگرد رایج‌ترین پروفیل در ساختمان است که جنس آن از فولاد سازه کربنی می‌باشد. این پروفیل پرکاربرد در صنعت ساخت‌وساز برای مقاوم سازی بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای اولین بار در جهان جوزف لوئیس در سال ۱۸۰۰ میلادی دریافت که برای جبران ضعف کششی بتن با اضافه کردن میلگرد به آن می‌توان سازه‌هایی طراحی و تولید کرد که علاوه‌بر مقاومت در برابر نیروهای کششی وارده به ساختمان، در برابر نیروهای فشاری نیز از مقاومت بالایی برخوردار باشند.

به طور کلی میلگرد، یک مقطع فولادی تو پر استوانه‌ای با طولی زیاد است که اغلب از فولاد یا کربن متوسط تولید می‌گردد. همانطور که گفتیم مهم‌ترین کاربرد آن مسلح کردن بتن در صنعت ساختمان‌سازی و پروژه‌های عمرانی است. البته لازم به ذکر است که امروزه کاربرد انواع میلگرد در ساختمان سبب افزایش کارایی این پروفیل شده است. میلگرد از نظر قطر، سایز، جنس و … دسته‌بندی می شوند. یا به طور کلی هرکدام به صورت جداگانه دارای ویژگی‌ها و کاربردهای فوق‌العاده‌ای هستند و طبعا خصوصیات فیزیکی یا شیمیایی متفاوتی هم دارند. همین تفاوت کاربرد و کارایی آنها را نیز متفاوت می‌کند. در ادامه این مطلب به معرفی انواع مختلف این محصول و در نهایت به کاربرد انواع میلگرد در ساختمان خواهیم پرداخت.

میلگرد بر اساس شکل ظاهری
مهم‌ترین ویژگی در دسته‌بندی مشخصات میلگرد، شکل ظاهری میلگرد است. طبق این فاکتور میلگردها به دو دسته میلگرد ساده و آجدار تقسیم‌بندی می‌شوند. با توجه به میلگرد و کاربرد آن‌ها، میلگردهای آجدار و ساده نیز هر کدام دارای کاربردهای خاصی هستند که انتخاب بهترین نوع میلگرد با در نظر گرفتن شرایط با توجه به عواملی چون نوع سازه، شرایط محیطی محل و بارهای وارده به ساختمان صورت می‌گیرد.

میلگردهای ساده
همانطور که از نام این میلگرد پیدا است، سطحی صاف و بدون شیار دارد. عمده کاربرد این نوع از میلگرد در ساختمان سازی زمانی است که به چسبندگی زیاد میلگرد هیچ احتیاجی نیست. به عنوان نمونه در محل اتصالات موجود بین تیرها و ستون‌های ساختمان، میلگردهای ساده نسبت به آجدار، شکل پذیری یا همان انعطاف پذیری بیشتری دارند و این موضوع نیز وابسته به عدم وجود آج‌ است؛ زیرا آج‌‌ها سبب افزایش استحکام میلگرد شده و انعطاف پذیری آن را کاهش می‌دهند.

میلگردهای آجدار
سطح این نوع از میلگرد دارای شیارهایی منظم است که هنگام ساختمان‌سازی سبب افزایش چسبندگی میلگرد به بتن می‌‌‌شود؛ بنابراین، هنگام استفاده مقاومت سازه بتنی در برابر نیروهای کششی، به نسبت گذشته افزایش می‌یابد. میلگرد آجدار پرکاربردترین میلگرد در پروژه‌های عمرانی و ساختمان‌سازی است.

انواع میلگرد در سازه‌ های بتنی

محل استفاده

مزایا

معایب

ساده

محل اتصال تیر و ستون

انعطاف پذیری بالا

کاهش استحکام بتن

آجدار

خاموت و آرماتور طولی

مقاومت تسلیم و کششی بالا

هزینه بالا نسبت به میلگرد ساده

میلگرد بر اساس جنس
میلگردهای موجود در بازار با توجه به جنس و متریال به‌کار رفته هنگام تولید نیز به دو دسته فولاد کربنی و آلیاژی تقسیم‌بندی می‌شوند. میلگردهای ذکر شده علاوه بر تفاوت در جنس، از نظر وزن میلگرد نیز با یکدیگر تفاوت دارند؛ زیرا ترکیبات به‌کار رفته در میلگردهای فولاد کربنی نسبت به میلگردهای آلیاژی بسیار سبک‌تر است.

۱.میلگرد فولاد کربنی
این دسته از میلگردها، از آلیاژ فولاد با کربن متوسط تولید می‌گردند. همانطور که اطلاع دارید یکی از عناصر اصلی در آلیاژ فولاد، کربن است که در صورت ترکیب با آن سبب افزایش خواص مکانیکی فولاد می‌شود. میلگرد فولاد کربنی، ارزان‌ترین میلگرد موجود در بازار ایران است. این میلگرد در اغلب اوقات برای مواردی مورد استفاده قرار می‌گیرد که به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی به مقاومت بالایی در برابر سایش و خوردگی احتیاج ندارند.

۲.میلگرد آلیاژی
این میلگرد در سازه‌ های بتنی با ترکیب آلیاژی از فولاد با آلیاژهای دیگر فلزات، تحت تاثیر فرایندهای مختلف شیمیایی تولید می‌شود. ترکیب آلیاژهای دیگر با آلیاژ‌های موجود در فولاد، سبب بهبودی و پیشرفت خواص مکانیکی میلگرد می‌شود. به طور کلی میلگرد آلیاژی دارای مقاومت بسیار زیادی در برابر سایش و خوردگی است. به همین علت این محصول در مناطقی کاربرد دارد که سازه در برابر رطوبت یا مواد شیمیایی قرار گرفته باشد.

لازم به ذکر است که میلگردهای آلیاژی بر اساس نوع آلیاژهایی که درون ‌آن‌ها وجود دارد به چند دسته تقسیم‌بندی می‌شوند که عبارت‌اند از:

میلگرد کروم‌دار

میلگرد نیکل‌دار

میلگرد منگنز‌دار

میلگرد مولیبدن‌دار

میلگرد تنگستن‌دار

انواع میلگرد در سازه‌ های بتنی

مواد به‌کار رفته

فولاد کربنی

فولاد و کربن

آلیاژی

فولا، کربن،کرم،نیکل،منگنز،مولیبدن و تنگتن

میلگرد بر اساس استاندار تولید
در کشور عزیزمان ایران میلگردها طبق استاندارد ملی ایران یا (ISIRI) طراحی و تولید می‌‌شوند. این دسته از استانداردها مشخصات فنی میلگردها را از نظر قطر، طول میلگرد و مقاومت کششی تعیین می‌‌نماید. شرکت‌های مشهور و مطرحی در این زمینه همانند شرکت ذوب آهن اصفهان، فولاد آناهیتا، فولاد ثامن، شرکت مجتمع فولاد خراسان و … بر اساس این استانداردها به تولید میلگرد می‌پردازند. با توجه به این استانداردها، تمامی میلگردها به چهار گروه تقسیم‌بندی می‌‌شوند:

۳.میلگرد ساده یا میلگرد نرم (A1)
این نوع میلگرد کاملا ساده و بدون هیچ آج یا شیاری است که دارای مقاومت کششی ۲۴۰ نیوتن بر میلی‌‌متر مربع نیز می‌باشد. این نوع از میلگرد زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که نیازی به چسبندگی زیاد میلگرد به بتن نباشد به عنوان نمونه از میلگرد نرم در اتصالات بین تیرها و ستون‌های سازه استفاده می‌‌شود.

۴.میلگرد آجدار مارپیچ (A2)
میلگردهای آجدار مارپیچ، دارای شیارهایی به شکل مارپیچ بر روی سطح خود هستند و همینن شیارها سبب شده است که مقاومت کششی این نوع میلگرد 340 نیوتن بر میلی‌‌متر مربع باشد. میلگرد A2 پرکاربردترین نوع میلگرد در صنعت ساختمان‌ سازی کشور است که با نام تجاری S340 نیز بین عموم مردم و مهندسین عمران شناخته می‌شود.

5.میلگرد آجدار جناقی (A3)
یکی دیگر از انواع میلگرد در سازه ‌های بتنی، میلگرد آجدار جناقی است. این نوع از میلگرد شیارهایی به شکل جناقی بر روی سطح خود دارد و مقاومت آن ۴۰۰ نیوتن بر میلی‌ متر مربع است. همانطور که قابل درک است میلگرد آجدار جناقی نسبت به میلگرد آجدار مارپیچ دارای مقاومت کششی بیشتری است پس زمانی که در سخت ساز به مقاومت کششی بالاتری نیاز شد، میلگرد آجدار جنقی بهترین پیشنهاد است.

۶.میلگرد آجدار مرکب (A4)
میلگرد آجدار مرکب ترکیبی از میلگردهای آجدار مارپیچ و میلگردهای آجدار جناقی در سطح است. همان گونه که انتظار می‌رود دارای بیشترین مقاومت کششی یعنی 500 نیوتن بر میلی‌‌متر مربع است و با نام تجاری S500 نیز شناخته می‌شود.
ادامه مطلب

نزدیکترین کارخانه میلگرد تهران کدامست؟

۱۰ بازديد

نزدیکترین کارخانه میلگرد تهران کدامست؟

در استان تهران و حومه، مصرف میلگرد به دلیل وجود پروژه‌های عمرانی و ساختمانی گسترده، بسیار بالا است. از این رو، انتخاب کارخانه‌ای که میلگرد با کیفیت و قیمت مناسب تولید کند، برای مشتریان و خریداران اهمیت زیادی دارد. یکی از کارخانه‌های مطرح در زمینه تولید میلگرد در تهران، کارخانه ثامن استیل است.

کارخانه ثامن استیل یکی از بهترین تولیدکنندگان میلگرد فولادی در کشور است که با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته و تیم تخصصی مجرب، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در بازار داخلی کسب کند. این کارخانه نزدیکترین کارخانه میلگرد تهران است و به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب در نزدیکی تهران، دسترسی سریع و آسانی را برای مشتریان تهرانی فراهم کرده است.

کدام کارخانه‌ تولید میلگرد به تهران نزدیک‌ترند؟

کارخانه‌های متعددی در زمینه تولید میلگرد در ایران فعالیت دارند و برخی از آن‌ها به تهران نزدیک‌تر هستند که این نزدیکی به ویژه برای کاهش هزینه‌های حمل و نقل و تسریع در تامین مواد ساختمانی اهمیت دارد. یکی از این کارخانه‌ها، کارخانه ثامن استیل است. کارخانه ثامن استیل یکی از تولیدکنندگان برجسته میلگرد و میلگرد فولادی در ایران است. این کارخانه با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و تجهیزات مدرن، محصولاتی با کیفیت بالا تولید می‌کند و مطابق با استانداردهای بین‌المللی هست.

کارخانه ثامن استیل با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب، تولیدات با کیفیت و قیمت‌های رقابتی، یکی از بهترین گزینه‌ها برای تامین میلگرد مورد نیاز پروژه‌های ساختمانی در تهران و حومه آن است و بهترین و نزدیکترین کارخانه میلگرد به تهران است. این کارخانه با تمرکز بر نیازهای مشتریان و ارائه خدمات پس از فروش، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در بازار میلگرد ایران کسب کند. برای خریداران تهرانی، ثامن استیل نه تنها به دلیل کیفیت محصولات بلکه به دلیل نزدیکی و کاهش هزینه‌های حمل و نقل، انتخاب بسیار مناسبی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت میلگرد با دفتر مرکزی ثامن استیل پایتخت تماس بگیرید.

کارخانه فولاد ثامن استیل؛ نزدیک ترین کارخانه تولید میلگرد در تهران

کارخانه فولاد ثامن استیل به عنوان یکی از نزدیک‌ترین و به‌صرفه‌ترین کارخانه‌های تولید میلگرد به تهران، کارخانه ای ایده‌آل برای تأمین نیازهای میلگرد پروژه‌های ساختمانی در این منطقه است. با تمرکز بر کیفیت بالا، قیمت‌های رقابتی و خدمات مشتری‌محور، این کارخانه توانسته است جایگاه ویژه‌ای در بازار فولاد کشور کسب کند و رضایت مشتریان خود را جلب نماید. انتخاب ثامن استیل برای خرید میلگرد، انتخابی هوشمندانه و اقتصادی برای پروژه‌های ساختمانی در تهران و حومه آن است.

مزایای خرید از نزدیک ترین کارخانه میلگرد تهران

خرید میلگرد از نزدیک‌ترین کارخانه به تهران، مانند کارخانه فولاد ثامن استیل، مزایای متعددی دارد. کاهش هزینه‌های حمل و نقل از مهمترین مزایای این کارخانه است. مزایای خرید از ثامن استیل پایتخت موارد زیر است:

کیفیت بالا

محصولات ثامن استیل با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و فرآیندهای تولید پیشرفته ساخته می‌شوند و دوام و مقاومت بالایی دارند.

تنوع محصولات

این کارخانه میلگردها را در انواع و اندازه‌های مختلف تولید می‌کند و مناسب برای نیازهای متنوع پروژه‌های ساختمانی است.

قیمت رقابتی

به دلیل تولید انبوه و نزدیکی به بازار مصرف تهران، قیمت محصولات ثامن استیل بسیار رقابتی است و هزینه‌های اضافی حمل و نقل را به حداقل می‌رساند.

خدمات پس از فروش

ثامن استیل علاوه بر تولید میلگردهای با کیفیت، خدمات پس از فروش مناسبی شامل مشاوره فنی، پشتیبانی و تامین نیازهای مشتریان در صورت بروز مشکلات احتمالی به مشتریان ارائه میدهد.

کاهش هزینه‌های حمل و نقل

یکی از بزرگترین مزایای خرید میلگرد از نزدیک‌ترین کارخانه به تهران، کاهش هزینه‌های حمل و نقل است. این کاهش هزینه به دلایل زیر است:

مسافت کوتاه‌تر: با توجه به نزدیکی کارخانه به تهران، مسافت حمل و نقل کاهش می‌یابد که مستقیماً منجر به کاهش هزینه‌های حمل می‌شود.

صرفه‌جویی در سوخت: کاهش مسافت به معنای مصرف کمتر سوخت برای حمل و نقل و در نتیجه کاهش هزینه‌ سوخت است.

هزینه‌های کمتر حمل و نقل جاده‌ای: کاهش مسافت حمل و نقل منجر به کاهش هزینه‌های مرتبط با نگهداری و تعمیرات وسایل نقلیه، هزینه‌های عوارض جاده‌ای و سایر هزینه‌های مرتبط می‌شود.

تحویل سریع‌تر و به‌موقع

زمان کوتاه‌تر تحویل: نزدیکی به کارخانه به معنای زمان کمتر برای حمل و نقل است و باعث شده میلگردها سریع‌تر به دست مشتریان برسند.

کاهش خطرات تاخیر: با کاهش فاصله و زمان حمل و نقل، احتمال بروز تاخیرات ناشی از ترافیک، شرایط جوی نامساعد و سایر عوامل کاهنده زمان کاهش می‌یابد.

کاهش ریسک خسارت به بار

خطرات کمتر در حمل و نقل: مسافت کوتاه‌تر به معنای مدت زمان کمتر برای حمل بار است که ریسک آسیب دیدن میلگردها در طول مسیر را کاهش می‌دهد.

کاهش احتمال دزدیده شدن یا گم شدن بار: مدت زمان کمتر حمل و نقل باعث شده که بار کمتر در معرض خطرات سرقت یا گم شدن قرار گیرد.

صرفه‌جویی در هزینه‌های نگهداری و انبارداری

حمل مستقیم به محل پروژه: نزدیکی کارخانه به تهران امکان حمل مستقیم میلگردها به محل پروژه را فراهم می‌کند و نیاز به انبارداری موقت و هزینه‌های مرتبط با آن را کاهش می‌دهد.

ارتباط و پشتیبانی بهتر

دسترسی آسان‌تر به خدمات کارخانه: نزدیکی کارخانه به تهران امکان ارتباط مستقیم و سریع‌تر با تیم پشتیبانی و خدمات پس از فروش را فراهم می‌کند.

امکان بازدید حضوری: مشتریان به راحتی از کارخانه بازدید کرده و از نزدیک کیفیت محصولات و فرآیند تولید را بررسی کنند.

میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما چقدر باید باشد؟

۱۰ بازديد
هنگامی که صحبت از ساخت و ساز یا تعمیرات ساختمان می‌شود، تهیه ملات سیمان و پودر سنگ نقش بسیار مهمی دارد. این ملات، اغلب اوقات برای رسیدگی به مسائل مختلف در ساختمان‌ها مانند نما، پر کردن شکاف‌های کاشی و سرامیک استفاده می‌شود.

دقت داشته باشید برای آماده کردن یک ملات مناسب، باید به میزان کافی و توصیه شده از این مواد استفاده کنید. درغیر این صورت ممکن است شاهد نتایج مطلوبی نباشید. بنابراین توصیه می‌کنیم نکات مهمی که در مورد طرز تهیه ملات و پودر سیمان سفید ذکر شده را نادیده نگیرید تا تعمیرات ساختمانی کارآمد و موثرتری داشته باشید.

طرز تهیه و آماده سازی پودر سنگ و سیمان سفید
هنگام تهیه ملات، اولویت دادن به ایمنی با پوشیدن ماسک برای جلوگیری از مشکلات تنفسی ناشی از استنشاق ذرات ریز اهمیت زیادی دارد. برای آماده سازی ملات سیمان سفید و پودر سنگ، لازم است یک استامبولی یا ظرف تمیز را آماده کنید. بعد از آن نوبت به اندازه گیری میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما می‌رسد. دقت داشته باشید از پودر سنگ و سیمان سفید، باید به اندازه مساوی به صورت 50_50 استفاده کنید تا ترکیبی مناسب، به وجود بیاید.

توجه داشته باشید، برای کاربردهای خاص مانند بازسازی نمای ساختمان یا چسبندگی کاشی، باید به نسبت سیمان سفید و پودر سنگ، ماسه به مخلوط اضافه کنید. این امر استحکام ملات را افزایش می‌دهد و دوام آن را تضمین می‌کند. پس از ترکیب مخلوط سیمان و پودر سنگ، به تدریج آب را اضافه کنید تا مواد آماده شود.

میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما

میزان استفاده آب برای ملات سیمان سفید و پودر سنگ
در نظر داشته باشید افزودن تمام آب به صورت یک‌‌جا ممکن است باعث ایجاد ملات بسیار نازک یا ضخیم شود. به همین خاطر سعی کنید متناسب با ملاتی که ترکیب کرده‌اید، آب را اضافه کنید. مخلوط حاصل باید قوامی شبیه به خمیر شل داشته باشد. اگر مخلوط خیلی غلیظ است، آب بیشتری اضافه کنید. برعکس، اگر خیلی نازک بود، پودر بیشتری اضافه کنید تا به قوام دلخواه برسید. اگر این کار به صورت اصولی انجام نشود، احتمال ترک خوردگی آن افزایش می‌یابد و تمام زحمات‌تان هدر خواهد رفت.

کاربرد ملات پودر سنگ و سیمان سفید
سیمان، از جمله پرمصرف‌ترین مصالح ساختمانی بوده که این روزها، مورد استفاده زیادی قرار می‌گیرد. البته برای استفاده بهتر، آن را با برخی مصالح دیگر همچون پودر سنگ ترکیب می‌کنند. دقت داشته باشید قیمت سیمان و پودر سنگ‌ به دلیل وجود انواع مختلفی از آن‌ها، متفاوت است. همچنین ترکیب‌شان با مصالح مختلف، ملات‌های گوناگونی را به وجود می‌آورد که هر کدام دارای کاربرد خاصی هستند.

از مخلوط سیمان سفید و پودر سنگ می‌توانید برای چسباندن موزاییک، کاشی و سرامیک به طور ایمن استفاده کنید. این کار جلوی نفوذ آب را می‌گیرد و جلوه منظم‌تری نسبت به استفاده از سیمان و ماسه ایجاد می‌کند. دقت داشته باشید برای این کار نیاز است ملاتی رقیق آماده کنید تا فاصله‌های بین سرامیک و کاشی‌ها را پر کند و نمای زیبایی به وجود بیاورد.

علاوه‌بر این، ملات را برای ایجاد یک پوشش تمیز و یکنواخت در نمای بیرونی ساختمان‌ها نیز می‌توانید اعمال کنید. سیمان سفید و پودر سنگ، شکاف‌ها را در موادی مانند سرامیک، کاشی، آجر و موزاییک پر می‌کند تا سازه‌ای یکپارچه داشته باشید. به طور کلی با استفاده از ملات و پودر سیمان سفید می‌توانید به نتایج قابل توجهی در پروژه‌های ساختمانی و تعمیراتی خود دست یابید. افزایش استحکام و دوام ملات به پرداخت‌های طولانی مدت و جذاب کمک می‌کند.

میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما

نرمه‌کشی پودر سنگ و سیمان سفید
حین استفاده از سیمان سفید و پودر سنگ در سفیدکاری، فراموش نکنید ملات آماده شده خیلی سریع سفت و خشک می‌شود. به همین دلیل هم باید آن را به میزان لازم تهیه کنید و به سرعت کارتان را پیش ببرید. همان طور که در ابتدای مطلب هم ذکر شد، از ترکیب پودر سنگ و سیمان سفید جهت پوشش دادن به نما استفاده می‌کنند.

ملات آماده شده باید با استفاده از یک ماله پلاستیکی، با ضخامت 5 الی ۱۰ میلی متر بر روی سطح مورد نظر کشیده شود. بعد از امام کار نیز لازم است سطح ملات‌کاری شده را با کمک شمشه، یکنواخت و کاملا یک‌دست کنید. برای صیقلی شده سطح توصیه می‌شود قبل از خشک شدن، یک بار دیگر سطح کار خود را به کمک تخته ماله صاف نمایید.

برای این کار بهتر است از تخته ماله‌های اسفنجی یا نرم استفاده شود. جهت جلوگیری از ترک خوردن کل سطح، همزمان با صیقلی نمودن سطح بر روی سطح مورد نظرتان آب بپاشید. لازم است بدانید آخرین مرحله از اجرای این نمای جذاب، عمل آوری است. برای انجام این مرحله سطح سیمان ملات کاری شده را تا 3 روز، آب می‌دهند. در هر روز، این عمل نیاز است حدود ۲ الی ۳ مرتبه صورت بگیرد. با کمک این روش می‌توانید خیلی راحت جلوی ترک خوردگی نمای سیمان کاری شده را بگیرید و کمک کنید سطح، به مقاومت عالی برسد.

بررسی قیمت پودر سنگ
پودر سنگ به طور کلی انواع مختلفی مانند پودر سنگ فله‌ای، پودر سنگ آهکی و... دارد. هر کدام از این نوع‌ها، دارای ویژگی‌های خاص خود هستند و قیمت‌شان هم به گونه‌ای تهیه می‌شود. البته باید بدانید که قیمت پودر سنگ معمولا بر اساس عواملی نظیر جنس، نوسانات بازار، کیفیت، میزان سفید و رنگ، نوع بسته بندی، فروشگاه ارائه دهنده و تقاضای بازار تعیین می‌شود.

به طور معمول قیمت پودرهایی که به صورت فله‌ای هستند، در مقایسه با مدل‌های کیسه‌ای کم‌تر است. از این رو اگر می‌‌خواهید در هزینه‌های خریدتان صرفه جویی کنید، بهتر است سراغ گزینه فله‌ای بروید. همچنین توصیه می‌شود؛ به خوبی درباره قیمت و گزینه‌های مختلف، تحقیق کنید تا بهترین گزینه را خریداری نمایید و شاهد نتیجه مناسبی باشید.

میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما

عوامل مؤثر بر قیمت و ارزش سیمان سفید
قیمت و نرخ سیمان سفید، معمولا بیشتر از سیمان معمولی بوده و از این طریق هم به عنوان یکی از با ارزش‌ترین و گران‌ترین انواع سیمان، توانسته توجه افراد زیادی را به خود جلب کند. در واقع دلیل بالا بودن قیمت این مصالح، استفاده از موادی مانند گچ، اکسید آلومینیوم، شیشه، فلدسپات و … به جای اکسید آهن است که به عنوان گدازآور به کار برده می‌شوند.

از دیگر دلایل بالا بودن قیمت محصول مورد نظر نسبت به سایر گزینه‌ها، لزوم استفاده از آسیاب‌های سرامیکی برای فرآیند تولید است. به همین دلیل هم از آن جهت ملات ریزی و تهیه بتن استفاده نمی‌کنند‌ زیرا این عمل، خیلی مقرون به صرفه و کم هزینه نیست. به غیر از موارد ذکر شده، عوامل دیگری هم نظیر میزان و حجم سیمان سفید، کیفیت، شرکت تأمین کننده، نرخ بازار و نوسانات موجود در تعیین هزینه خرید سیمان سفید نقش دارند که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت‌.

نتیجه‌گیری
تهیه ملات و پودر سیمان سفید یک مهارت ضروری برای هر کسی است که در ساخت و ساز و تعمیرات ساختمانی فعالیت می‌کند. به همین دلیل هم نیاز است قبل از درست کردن ملات، به خوبی با اندازه استاندارد و میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما آشنا شوید. با درک مواد تشکیل دهنده، تکنیک‌های اختلاط و کاربردها، می‌توانید به طور موثر مسائل مختلفی مانند پر کردن شکاف و چسبندگی کاشی را برطرف کنید. به یاد داشته باشید با پوشیدن ماسک در طول فرآیند مخلوط کردن، ایمنی را در اولویت قرار دهید. همچنین با دانش و تکنیک‌های مناسب، می‌توانید به نتایج برجسته‌ای در تلاش های ساخت و ساز خود برسید.

میلگرد چیست؟

۸ بازديد
میلگرد چیست؟
همه ما نام میلگرد را شنیده­‌ایم و کم و بیش اطلاعاتی در مورد آن داریم، برای مثال می­‌دانیم که یکی از مصالح به کار رفته در سازه‌ها است و با افزایش قیمت آن هزینه ساخت و ساز نیز افزایش پیدا می­‌کند. امروزه میلگردها از کف ساختمان گرفته تا ستون­‌ها و… مورد استفاده قرار می­‌گیرند. اما به راستی چرا میلگردها این همه اهمیت دارند و چگونه از ما محافظت می­‌کنند؟برای اینکه بدانیم نقش میلگرد در بتن چیست ابتدا باید میلگرد را بشناسیم. میلگرد نوعی میله فولادی است که در سایزهای متفاوتی تولید می‌شود و برای بتن‌ریزی مورد استفاده قرار می‌‌گیرد.

در اکثر سازه‌های ساخت دست بشر از بتن به منظور استحکام بنا استفاده می­‌شود. تمام افراد بتن را به عنوان یکی از قوی‌ترین مصالح با مقاومتی بالا در برابر نیروهای فشاری می‌شناسند، این ماده به قدری قوی است که برای شکستن آن نیروی بسیار زیادی نیاز است. در کنار این قدرت باورنکردنی، بتن دارای یک نقطه ضعف بزرگ است! بتن در برابر نیروهای کششی و چرخشی، مقاومت آنچنانی ندارد. به دلیل این نقطه ضعف، پای میلگرد در ساختمان سازی به میان آمد. البته توجه داشته باشید که قیمت میلگرد گالوانیزه از نوع اپوکسی بیشتر است.

استفاده از میلگرد در بتن باعث می‌شود سازه شما در برابر نیروی کششی مقاومت بالاتری پیدا کند. به طور کلی میلگرد وظیفه تقویت بتن را برعهده دارد. دلایل زیادی وجود دارد که مهندسان عمران به دنبال افزایش مقاومت کششی سازه هستند. مهمترین دلیل افزایش مقاومت کششی، محافظت از سازه در برابر زلزله است؛ در زمان وقوع زلزله، استفاده از میلگرد در بتن، جلوی ترک و شکستگی را خواهد گرفت. میلگرد همانند محافظ یک سازه عمل کرده و وظیفه مراقبت و ایجاد امینت برای ساکنین را بر عهده دارد.

میلگرد
میلگرد از گذشته تا کنون!
تاریخچه استفاده از میلگرد در سازه ها
برای اینکه بیشتر با میلگرد آشنا بشوید ابتدا قصد داریم تاریخچه استفاده از این مقطع فولادی را بررسی کنیم. اولین بار در سال 1800 میلادی آقای جوزف لوئیس تصمیم گرفت در زمان ساخت سازه از میله فولادی استفاده کند. پس از این اقدام وی مشاهده کرد که استفاده از این میله‌ها باعث بهبود مقاومت در سازه شده است. پس از این تغییر نیروی کششی و مقاومت سازه تا حد زیادی افزایش پیدا کرد.

پس از این تست موفق، استفاده از میله فولادی در ساخت و ساز رونق پیدا کرد به گونه‌ای که شرکت‌های ساختمانی مختلف نیز این روش را پیاده سازی کردند. با این وجود هنوز استاندارد خاصی برای تولید میله‌های فولادی (که امروزه آنها را با نام میلگرد می‌شناسیم) تعریف نشده بود. تا سال 1878 میلگردها بدون هیچ گونه استانداردی تولید می‌شدند، در این سال آقای تادئوس هیات (Thaddeus Hyatt) اولین استاندارد تولید میلگرد فولادی را ارائه داد.

محبوبیت این روش از سال 1900 میلادی شروع شد؛ به طوری که تا دهه 1950 بیشتر تولیدکننده‌‌های مصالح ساختمانی به تولید میلگرد دست زدند. از طرف دیگر مهندسان عمران و شرکت‌های ساخت خانه برای تقویت بتن در سازه‌های خود از میلگردها استفاده کردند. در این میان در تولید میلگرد نیز پیشرفت زیادی حاصل شد به گونه‌ای که در نهایت بهترین میلگرد برای تقویت بتن‌ها مورد استفاده قرار بگیرد.

نقش میلگرد در بتن
هدف از استفاده میلگرد در بتن، افزایش قدرت و تقویت مصالح است. میلگردها با ترکیب آلیاژهای مختلف برای کاربردهای متنوع تولید می‌شوند. میلگردهای آجدار یکی از معمول ترین انواع میلگرد هستند. وجود آج روی میلگرد کمک می‌کند این مقطع با استحکام بیشتری درون بتن قرار بگیرد، در نتیجه احتمال آسیب و شکستگی در سازه تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. با توجه به این تعاریف می‌بینیم که میلگرد نقشی بسیار مهم در بتن ایفا می‌کند.

همانطور که در ابتدا نیز اشاره کردیم، بتن بسیار محکم است اما اگر بر مرکز بتن فشار بالایی وارد شود، این ماده به راحتی دچار ترک و شکستگی می‌شود. برای اینکه بهتر این موضوع را متوجه بشوید، یک تیر بتنی را به عنوان اسکلت بتنی سازه تصور کنید. این تیر تنها در دو طرف توسط ستون پوشش داده شده است و قسمت وسط تیر، توسط هیچ ستونی پشتیبانی نمی‌شود.

حال تصور کنید که نیرویی خارجی به وسط این تیر فشار وارد می‌کند، فشار وارده به راحتی منجر به نصف شدن تیر خواهد شد. برای اینکه از این اتفاق جلوگیری کنیم، تیر بتنی خود را با میلگردهای آجدار مسلح می‌کنیم! زمانی که این تیر بتنی به خوبی محافظت شده باشد با اولین فشار وارده دچار آسیب و شکستگی نخواهد شد. این روش جلوی شکستگی بتن را می‌گیرد چرا که میلگرد، فشار وارد شده بر سازه را دریافت و بدون آسیب رساندن به بتن آن را خنثی می‌کند.

اشنایی با انواع میلگرد + نحوه خرید میلگرد

۱۱ بازديد
قیمت روز میلگرد
در زمان خرید، اطلاع از قیمت روز میلگرد فاکتور مهمی برای مشتری به حساب می‌آید. درواقع اطلاع لحظه‌ای از قیمت هر شاخه میلگرد جهت جلوگیری از ضرر مالی برای مصرف کننده اهمیت زیادی دارد. برای بررسی و مشاهده قیمت امروز میلگرد به کمک مجموعه بزرگ فولاد ثامن، به سه روش می‌توانید اقدام کنید که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.
  1. روش اول خرید میلگرد و استعلام قیمت از طریق تلگرام است. انواع میلگرد با توجه به کارخانه قیمت گذاری می‌شود. برای اطلاع دقیق از قیمت روز میلگرد در بنگاه از طریق تلگرام، عبارت قیمت میلگرد را در کانال مجموعه جست‌وجو کنید و محصول موردنظر خود را بیابید. کانال تلگرام مجموعه، هر روز هفته از ساعت 8 تا 5 فعالیت داشته و قیمت میلگرد تمامی کارخانجات را به مشتریان ارائه می‌دهد.
  2. استعلام آنلاین قیمت انواع میلگرد به کمک وبسایت فولاد ثامن. امکان مشاهده قیمت میلگرد کارخانه به صورت رایگان از این طریق در اختیار مشتری قرار داده می‌شود. تمام داده‌های ارائه شده در این کانال‌ها به روز و لحظه‌ای است. علاوه بر مشاهده نرخ میلگرد در بازار امروز شما می توانید وضعیت بازار آهن را نیز در سایت بررسی کنید.
مشتریان فولاد ثامن می‌توانند به صورت حضوری و تلفنی برای دریافت مشاوره مرتبط با انواع میلگرد اقدام کنند. در زمان مشاوره قیمت، ویژگی‌ها و تحلیل بازار در خدمت شما قرار داده خواهد شد. خرید انواع میلگرد و نکاتی که باید پس از خرید بررسی کنید: هنگام خرید میلگرد در نوع آجدار، ساده، کلاف یا آلیاژی بررسی ویژگی‌ها به طور دقیق از اهمیت بالایی برخوردار است. اطلاع از تک تک ویژگی‌های میلگرد آجدار به انبار صحیح آن کمک می‌کند چرا که انبار تمام انواع میلگرد به یک روش باعث آسیب و زنگ‌زدگی کالا خواهد شد. در هنگام بررسی ویژگی‌ها، علامت اختصاری، گرید و تعداد شاخه خریداری شده را نیز بررسی کنید.
لیست قیمت میلگرد امروز
در هنگام خرید میلگرد لازم است به آخرین به روزرسانی ارائه شده از قیمت توجه کنید زیرا خرید تنها با قیمت نهایی امکان‌پذیر است. همانطور که اعلام کردیم، سه روش برای استعلام قیمت روز میلگرد در مجموعه ما فراهم شده است. شما می‌توانید برای اطلاع از قیمت با توجه به وزن خرید و تعداد شاخه‌ها از تمام این روش‌ها استفاده کنید. در صورتی که نیازمند پیش فاکتور خرید میلگرد هستید با کارشناسان مجموعه تماس گرفته و در نیم ساعت این فاکتور را دریافت کنید. تتوجه داشته باشید که تهیه پیش فاکتور خرید این محصول در حال حاضر تنها از طریق تماس تلفنی امکان‌پذیر است. شما می‌توانید برای خرید روزانه میلگرد  از طریق فولاد ثامن اقدام کنید. خرید میلگرد از فولاد ثامن امتیازهای خاص خود را برای مشتری فراهم می‌کند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان امکان خرید به صورت خرده را نام برد. همچنین خریداران به راحتی می‌توانند سفارش خرید میلگرد را از تمامی برندهای موجود در کشور با قیمت مناسب ثبت کنند چراکه فولاد ثامن یکی از بزرگترین تامین‌کنندگان میلگرد به شمار می‌رود. لازم به ذکراست که میلگرد به صورت شاخه‌ای و کیلویی را تنها می‌توانید با آخرین قیمت بازار تهیه کنید. آخرین قیمت لحظه ای میلگرد توسط کارشناس خرید قابل استعلام بوده و همچنین روی سایت قرار می‌گیرد. از مهم ترین موارد موثر روی قیمت آهن آلات می‌توان به نوسان بازار ارز، عرضه و تقاضا، هزینه مواد اولیه، هزینه حمل و نقل و … اشاره کرد. تمام فاکتورهای قیمت میلگرد امروز توسط تیم خبره مورد بررسی قرار گرفته و پایین‌ترین قیمت برای خرید آسان مشتری اعلام می‌گردد. امکان خرید اینترنتی میلگرد با آخرین قیمت روز نیز در سایت فولاد ثامن فراهم شده است. برای این کار تنها کافیست سفارش خود را در سایت ثبت کرده و سپس منتظر تماس کارشناسان ما باشید. تکمیل و نهایی سازی با توجه به فاکتور خرید میلگرد پس از تماس کارشناس با شما انجام خواهد شد.